3

Dizajni spektakolar i rrokaqiellit nënujor (Foto)

3

Një arkitekt ka zbuluar planet e tij spektakolare për të ndërtuar rrokaqiejt e parë nënujorë në botë, të cilët do të jenë në gjendje që të mbajnë 20,000 njerëz.

Vincent Callebaut nga Belgjika thotë se ka dizajnuar këto ndërtesa nënujore si një vend për njerëzit ku mund të jetojnë duke reduktuar ndikimin e karbonit në planet.
Strukturat ekologjike nuk kërkojnë karburant të rrezikshëm, pasi që ato vetë e prodhojnë energjinë dhe nxehtësinë, transmeton lajmi.net.

Se si do të duken këto ndërtesa mund ta shihni përmes fotografive më poshtë. Fishmedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*