muj4

Shkëndije Mujaj: Ja si u bëra e pasur

muj4

Ajo është këngëtare, mirëpo publiku është mësuar ta shikojë të zhveshur dhe gjithmonë duke ekspozuar trupin më shumë se zërin. Fjala është për këngëtaren Shkëndije Mujaj, e cila gjatë një interviste kishtë deklaruar se gjithë pasurin e kishtë trasheguar nga familja Shkruan ABC.al

E pyetur se a ka një të dashur të pasur këngëtarja u pergjigj se: ” nuk kam nevojë financiare që ta shikoj dikë me këtë sy”.

Ajo gjithashtu tregoje që kishtë shanca qe të ketë një lidhje të till, duke filluar prej milionerëve të vegjël e deri të princat e miliarderët e Arabisë Saudite.

Këngëtarja seksi, Shkëndije Mujaj perfundojë këtë intervist duke thëne se nuk më lejon krenaria dhe mentaliteti personal të bëhet lodër e dikujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*