174552-bHn1KyW921

Selimi: 18 vjet më parë, u ngrit flamuri i lirisë në Klinë

174552-bHn1KyW921
Tetëmbëdhjetë vjet më parë është çliruar qyteti i Klinës nga forcat paramilitare serbe. Këtë ditë e ka kujtuar edhe ish-luftëtari i UÇK-së Rexhep seliimi.

Përmes Facebook-ut Selimi ka thënë se më18 Qershor 1999, luftëtarët e Mujë Krasniqit ngritën flamurin e Lirisë ne Klinë.
“Sot, në 18 vjetorin e çlirimit të Klinës i uroj dhe i përshëndes luftëtarët e Brigadës 113 të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe gjithë çlirimtarët e Qytetit të Klinës me rrethinë”, shkruan Selimi në Facebook.
© Mirmengjesi.com    Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*