03

Foto e Ditës në The Telegraph: Djegia e objektit të Qeverisë

03

Protesta e djeshme e organizuar nga opozita është përcjellë edhe nga mediat e huaja. The Telegraph i ka kushtuar rëndësi të veçantë ngjarjeve të djeshme në Prishtinë. Foto e ditës në prestigjiozen The Telegraph ka qenë ndërtesa e Qeverisë duke u djegur

“Njërës ndërtesë të Qeverisë së Kosovës i vihet zjarri nga protestuesit në Prishtinë, Kosovë. Demonstruesit në Kosovë kanë pasur beteja me policinë dhe i kanë vënë zjarrin zyrave qendrore të Qeverisë”, shkruan The Telegraph.

Fotografia është realizuar nga Agron Beqiri/Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*